Bära mer än prestige VM i Tyskland vinner mästerskapet

Published on May 31 2016

Kampanj för den kommande 2016 EM Tyskland landslaget, finalen innebär att slutföra uppgiften. I 2008 års EM, förlorade det tyska laget till Spanien tvåan; och i 2012 års European cup fyra år senare, har det italienska laget germanska vagn blockerats i finalen. I ett offentligt yttrande tyska lagets stjärna, efter att ha vunnit EM 1996, de återigen tog sig tid har kommit till Europa. Fotbollströjor 2016/17 köpa på www.fotbollfanse.

I den positiva steget, det tyska laget igen med Polen var i samma grupp, trots det fortfarande germanska vagn grupp C blir den första identitet i knockout etapper, så deras motståndare i knockout omgången av det blir det tredje i en grupp. Allt är normalt, då Tyskland kommer att möta värdar Frankrike i semifinalen, så länge de vinner, kommer den att göra så Loew team finalen, då kanske Delaunay Cup att konkurrera med dem kommer att vara Spanien.

Och flera andra grupper är olika, till den slutliga rankingen grupp C, kanske direkt av ledd målskytt avgöra. I Tyskland, de skarpa vapen utan tvekan ostoppbar Thomas - Muller. I kval skede Muller för det tyska laget gjorde nio mål, om den nuvarande EM, denna maskin kan inte rangordnas i den tyska målgörare i spetsen, då är det svårt att föreställa sig.köpa Tyskland EM 2016 Fotbollströja att stödja Tyskland fotbollslag!

Repost 0
To be informed of the latest articles, subscribe:
Comment on this post