Edinson Cavani avvisar PSG erbjuder kontraktet

Published on July 5 2016

Cavani bär PSG Tröja 2016/17 billigt är den enda centrum framåt kvar i Paris, det är därför Pierre-Emerick Aubameyang och Gonzalo Higuain är nu nummer ett mål av den franska sidan.

Juventus chef Massimiliano Allegri är en lång tid beundrare av Cavani, så mycket så han tros ha prioriterat hans underteckna denna sommar, före någon annan hit-man runt om i Europa. Bianconeri kommer att göra allt för att uppfylla deras manager begäran och för närvarande övervaka situationen för 29-åriga anfallaren.

Problemet är, Juventus och PSG är inte på god fot alls och Juventus kommer bara att göra ett försök att underteckna Cavani om PSG kommer att sätta spelaren ut till försäljning. Erbjudanden om Atletico Madrid och Chelsea har redan avvisats av PSG, bör butt saker kan förändra Cavani läggas på den franska sidan lista avgångar.

Billiga Fotbollströjor är online hela PSG fans! Konkurrensen kommer att vara hård, men Juventus vill underteckna Cavani och kommer att göra allt de kan för att välkomna spelarens tjänster denna sommar.

Written by fotbollstrojorbarn16

Published on #Billiga Fotbollströjor, #PSG Tröja 2016-17 billigt

Repost 0
To be informed of the latest articles, subscribe:
Comment on this post