Paris Saint-Germain 16/17 HOME KIT av Nike

Published on September 27 2016

Style normgivare och regerande franska mästarna Paris Saint-Germain avslöja sin 2016/17 säsong Nike hem remsa med en modern tolkning av klubbens ikoniska rand.

Låt oss se den underbara bild av PSG Hemmatröja 2016/17 billigt:

Nikes första stora Vapor kit övergång till en europeisk klubb kommer från den franska huvudstaden, som Paris Saint-Germain får utrustas med en fräsch look och framför allt för Nike, Aeroswift teknik för första gången. På ytan har den nya tröjan kropp traditionell PSG blå med en modern v-ringning medan dess signatur center rand är nu bredare och utgörs av en samling av röda pinstripes gränsar på båda sidor av en definierande vit rand.

Den efterföljande djärva grafiska är utformad för att känna igen historien och DNA i klubben, medan skjorta ärmar och axlar har en kontrasterande agility revben tyg. Med subtila ränder i två toner av blått, skapar textil en färgskiftning när spelare är i rörelse. Sidorna i kitet har en blå rand detalj som löper längs skjortan och ner matchande blåa shorts. Randen expanderar när spelaren är i rörelse ger bättre ventilation och avslöjar djärva blinkar rött under. Besök vår hemsida - www.fotbollkits.com att köpa Köpa Billiga Fotbollströjor.

Written by fotbollstrojorbarn16

Published on #Köpa Billiga Fotbollströjor, #PSG Hemmatröja 2016-17 billigt

Repost 0
To be informed of the latest articles, subscribe:
Comment on this post