Jose Mourinho att gå miste om Gareth Bale och Cristiano Ronaldo som par teckna nya erbjudanden

Published on October 8 2016

Cristiano Ronaldo Real Madrid Tröja långärmad och Gareth Bale har båda begått sina långsiktiga terminer till Real Madrid, med rapporter i Spanien tyder paret har kommit överens om nya affärer på klubben.

Varken affären har tillkännagivits av de 11-time EM vinnare men spanska radiostationen Copa hävdar duon har sätta pennan till skyla över brister drag är sannolikt att hamna spekulationer om Ronaldo rör sig i en världs skivkontrakt till antingen Kina eller MLS medan Bale nya affären kommer att sätta till sängs eventuella Manchester United intresse.

Det skulle uppfylla den portugisiska kaptenen mål att avsluta sin karriär i den spanska huvudstaden som han skulle vara 36 år gammal vid tiden kontraktet löper ut. Rapporterna från Spanien gav ingenting om längden på Bale affär även med den tidigare Tottenham man för närvarande på internationell arbetsuppgift med Wales, är det sannolikt att meddelas på hans återkomst. Köp Billiga Fotbollströjor på nätet för dina vänner eller dig själv.

Jose Mourinho var tros ha varit öppen för en övergång för Ronaldo samt Bale nästa sommar om han var tillgängliga, men det nya avtalet innebär att han sannolikt kommer att vända sin uppmärksamhet till Atletico Madrid-stjärnan Antoine Griezmann.

Written by fotbollstrojorbarn16

Published on #Billiga Fotbollströjor, #Real Madrid Tröja långärmad

Repost 0
To be informed of the latest articles, subscribe:
Comment on this post