Liverpool stjärna duo Philippe Coutinho redskap för Venezuela bort test med Brasilien

Published on October 14 2016

Philippe Coutinho och Roberto Firmino har varit i utmärkt form för Liverpool den här säsongen och stör gjorde som Brasilien slog Bolivia 5-0 i fredagens VM-kval.
Det är kanske inte så konstigt, det finnas stör undersökt gemytliga sprit som Coutinho just ett fotografi till Instagram av paret på aero planet till nästa internationella motståndare, available.Browse Venezuela.Fast världsomspännande leverans och anpassade utskrift vårt breda sortiment av fotbollströjor . Beställ din Billiga Fotbollströjor och ta ett fynd idag!

 

På Arena das Dunas i Natal, Brasilien sätta på en femstjärnig prestation framför sina fans mot Bolivia. Neymar fick öppnaren i den 11: e minuten innan Coutinho lagt till en andra 15 minuter senare, Luis Filipe nettas i den 39: e minuten och Gabriel Jesus gav Brasilien en 4-0 leda en minut innan pausen.

 

Firmino slog i den 75: e minuten för att slutföra routen och ytterligare stärka hans förtroende, med tanke på att han har varit inflytelserik i Liverpool fina start på Premier League campaign.Buy Liverpool Tröja långärmad nätet med hög kvalitet från Fotbollkits.com nu!

Written by fotbollstrojorbarn16

Repost 0
To be informed of the latest articles, subscribe:
Comment on this post