Real Madrid utstött Isco medger Premier League flytta är ett alternativ

Published on October 7 2016

Out-of-favör Real Madrid-stjärnan Isco har erkänt att han kommer att lämna Santiago Bernabeu skulle han misslyckas med att hitta en plats i Zinedine Zidane planer. Spanjoren tillade att Premier League är ett alternativ för honom, efter att ha kopplat till både Manchester City och Tottenham Hotspur under de senaste åren.

24-åriga sade tidigare i veckan att han aldrig hade övervägt att lämna vinnarna Champions Leagueg under sommaren som han fortfarande vill bli en succé i klubben. Men under en efterföljande intervju med Cadena Cope erkände han att han kommer bara att kämpa för sin plats till slutet av säsongen, har precis börjat en La Liga spel denna campaign.Get över att www.fotbollkits.com nu och plocka upp en av våra låga priser Billiga fotbollströjor att ta dig igenom den nya säsongen alla till låga priser!

Isco erkände att han vill återvända till Malaga någon gång i sin karriär, som han fortfarande har en god relation med klubbens ägare. Han tillade dock att en övergång till Premier League är också ett alternativ bör han lämna Madrid. Han vände tidigare ner en övergång till Manchester City under sommaren 2013.

Written by fotbollstrojorbarn16

Published on #Billiga fotbollströjor, #www.fotbollkits.com

Repost 0
To be informed of the latest articles, subscribe:
Comment on this post