Köp billiga Billiga Alexis Sanchez Tröja Barn

Published on January 16 2017

Arsenal kan förlora Alexis Sanchez till Atletico Madrid, som är fast beslutna att underteckna angriparen. Fotbollströjor barn finns med utskrift. Worldwide Express linjetrafik.

 

Det är enligt rapporter i dagens spegel, som hävdar att Atleti chef Diego Simeone är fast besluten att lägga den chilenska sitt lags i Madrid, och har gjort honom främsta sommaren transfer mål. Den tidigare Barcelona man är i de senaste 18 månaderna av hans affär på Emirates som börjar orsaka rykten om en eventuell flytt. Arsenal har enligt uppgift erbjudit £ 200,0000 en vecka, vilket inte är tillräckligt för att hålla sin man glad.

 

PSG har kopplats med en flytt tidigare, och de skulle inte vara de enda som bör det bli klart att 28 år gammal är angelägna om ett drag. Atletico har ett stort hinder i att de för närvarande förbjudna från att underteckna spelare av FIFA. Men Real Madrid hade ett liknande förbud välte efter överklagande och klart Diego Simeone: s män förvänta sig samma resultat som råkar them.Get över till vår webbutik nu och plocka upp våra låga priser Billiga Alexis Sanchez Tröja Barn att ta dig igenom den nya säsongen alla till låga priser !

Written by fotbollstrojorbarn16

Repost 0
To be informed of the latest articles, subscribe:
Comment on this post