Köp billiga Fotbollströjor barn Arsenal

Published on January 5 2017

Komma över till vår webbshop och kolla in vårt sortiment av Fotbollströja barn allt till mycket låga priser för hela familjen!

 

Bournemouth bedövas Arsenal i en elektrisk 20 minuters öppning, med Charlie Daniels nät och Callum Wilson gjorde ett straff. Arsenal'stroubles på sydkusten fördjupas i den 58: e minuten när Ryan Fraser sätta bollen genom målvakt Petr Cech ben. Men Bournemouth kapitulerade i de sista 20 minuter, med hjälp av att reduceras till 10 män, med Giroud inrätta Alexis Sanchez med en nick och sedan tee upp Lucas Perez volley i den 75: e minute.Visit vår massiv samling av fotbollströjor allt till låga priser. Plocka upp fotbollströjor idag!

 

Bournemouth var en man för de sista 10: e minuten efter ett rött kort för Simon Francis. Giroud skonas då Arsenal från en fjärde förlust av kampanjen i den andra minuten av stopptid efter att få den minsta av handen på slutet av Granit Xhaka kors att titta i en rubrik.

 

"Det är synd att vi släppte tre mål som detta," säger Giroud. "Vi borde inte ha gjort den här typen av misstag ... det är mycket frustrerande och förhoppningsvis kommer vi att lära oss av våra misstag." Se till att du har den senaste Fotbollströjor barn Arsenal denna säsong med vår massiv samling av Billiga Arsenal Tröja Barn och kit!

Written by fotbollstrojorbarn16

Repost 0
To be informed of the latest articles, subscribe:
Comment on this post