Köp Fotbollströjor barn Alexis Sanchez

Published on January 12 2017

Mesut? Zil talade mer öppet om sin Arsenal framtid än han någonsin har gjort tidigare, berättar tyska tidskriften Kicker att han var glad över att stanna i klubben, så länge som Arsène Wenger skulle göra same.Shop för billiga fotbollströjor? Vi har Fotbollströjor barn med hög kvalitet från alla klubbar till försäljning. Köp billiga fotbollströjor med snabb leverans och lägga till egna tryck idag!

 

Det var Wenger, trots allt, som övertygade Özil att lämna Real Madrid för Arsenal tillbaka i 2013.? ZIL gillar att leka för laget, älskar att leva i London och solar sig i förtroende hans manager. Han är nöjd med sin lott, särskilt med tanke på betal-ökningen på vägen, om han skadar slutligen pennan till papperet.

 

"Jag är mycket, mycket glad på Arsenal och har låtit klubben vet att jag skulle vara redo att underteckna ett nytt kontrakt,"? ZIL berättade Kicker. "Klubben vet att jag är här framför allt på grund av Arsène Wenger. Han är den som undertecknat mig och han är den vars förtroende jag har. Klubben vet också att jag vill vara tydlig om vem chefen kommer att bli. "Var kan jag köpa billiga fotbollströjor? Köp Fotbollströjor barn Alexis Sanchez nätet med tryckningar här. Vi tillhandahåller Billiga Alexis Sanchez Tröja Barn med lågt pris och snabb leverans. Köp nu!

Written by fotbollstrojorbarn16

Repost 0
To be informed of the latest articles, subscribe:
Comment on this post