GRIEZMANN PERSONLIGEN ERKÄNDE ATT KANSKE VÄGRAR ATT GÅ MED MANCH

Published on February 22 2017

Manchester United ivrig att underteckna denna sommar Griezmann är inte en hemlighet, har brittiska medier utsätts de två sidorna har nått en överenskommelse om att gå med. Men efter en massa saker, Griezmann överföring till Manchester United blev inte ett faktum. Idag, Griezmann personligen medgav att kanske på grund av skälen till klimatet och media för att ge upp tanken på att gå med i Premier League, som förväntas ge Mourinho en headache.If du vill köpa den aktuella Griezmann fotbollströja, du kan söka efter relevanta sökord på vår hemsida.

 

Innan det finns en hel del rykten om Griezmann ansluter Manchester United i sommar, och många medier säger Griezmann är angelägna om att gå med Manchester United att nå en ny nivå av karriären. Men i en intervju, Griezmann erkände personligen att han gick till Premier League att spela eller tvivel: ". Jag anser fortfarande, jag har en hel del tvivel på Premier League"

 

I jakten på Griezmann samtidigt, kommer Manchester United också aktivt behålla lagets befintliga framåt pol: big Ibrahimovic. "Under de närmaste dagarna, kommer Mourinho träffa Ibrahimovic, och de två sidorna kommer att diskutera framtiden för Ibrahimovic." Mourinho tror att Ibrahimovic kommer att kämpa i Manchester United för ett år ", säger en Manchester United insider. Men utomlands ligan till Ibrahimovic av frestelsen är också great.Currently, klubben har varit redo för det nya avtalet för Ibrahimovic, och så på. Manchester United hoppas att lösa denna fråga så snart som möjligt för att förhindra natten lång dröm.

 
För närvarande har Ibrahimovic i ligan 15 mål och poäng rankad Sanchez endast två poäng gapet, är han förväntas kampanj i Premier League första säsongen kommer att kunna få äran att kungen av anfallare. Efter sammanfogade Manchester United förra sommaren flyttade Ibrahimovic hem till Manchester, också tog han barnen att delta i Manchester United ungdom academy.If du är en riktiga fans, sedan köpa en Fotbollströjor som bara tillhör dig själv, och du kan också skriva ut ditt namn på det.

Written by fotbollstrojorbarn16

Published on #Griezmann fotbollströja

Repost 0
To be informed of the latest articles, subscribe:
Comment on this post