Griezmann och Mbappé som är mer starkare

Published on March 29 2017

Franska anfallaren Griezmann nyligen sade hans Madrid athletic lagkamrat Cork skickade ett SMS för att fråga honom något om Mbappé. Pris förblir densamma !!! Style Update? Beställ Fotbollströjor barn bästa tiden.

 

Som säsongen utvecklades väl, fick Monaco Mbappé Deschamps' rekryteras. Rapporterade att 18-årige anfallaren orsakade Real Madrids uppmärksamhet, och på tisdag, en fransk mot Spaniens träningsmatch, kommer han att ha möjlighet att ge andra La Liga stjärnan lämnade ett djupt intryck. Medan Cork är också en av mittfältaren i den spanska truppen, och han hoppas att veta mer om Mbappé. Köp Griezmann Tröja Barn butik, den nya direkt butik på nätet.

 

"Cork skickade mig ett textmeddelande, låt mig se hur stark om Mbappé" Griezmann sade vid en presskonferens innan matchen. "Det var måndag, och jag sa att jag inte såg något ännu, men jag ser fram emot att se honom själv den här veckan."

 

"I morgon kommer jag att se Mbappé, vi kommer att tala om de unga spelarna, men jag är glad dem som just har kommit till landslaget av unga människor.Vi pratade mycket i Frankrike, pojkarna är mycket hård träning, ser att de vill att bli ett franskt land del av laget, det är en bra sak för oss.

 

När det gäller Spaniens spel, franska tränare Deschamps sade: "Detta är en hög nivå spel, även om det är en vänskapsmatch, men mot Spanien sådan fotboll ledd land, alltid mycket spännande, som samma spel med Italien eller England . "

 

"Under de senaste åren har vi alltid träffat på planen, då hoppas vi att se laget har en underbar prestation." Vill du köpa nyare Griezmann Tröja Barn, vänligen uppmärksamma vår hemsida kommer vi att uppdatera den nya produkten när som helst.

Griezmann og Mbappe der er mere stærkere

Läs mer på:http://www.fotbollkits.com/Griezmann-och-Mbappe-som-ar-mer-starkare

Written by fotbollstrojorbarn16

Repost 0
To be informed of the latest articles, subscribe:
Comment on this post