Barcelona VS. Juventus i Champions League första omgången

Published on April 12 2017

Barcelona kommer att vara i Champions League 1/4-finalen i den första omgången borta mot Juventus. Spelet, till Barcelona, den största svårigheten är kanske inte den Juventus styrka och bort obehag, men från de främsta domare, 36-årig polsk Malchinaak. Fotbollsmatch säsongen är på väg, nu verkligen behöver Billiga Fotbollströjor, skynda dig order om det.

 

I den 16: e omgången omgång 6: 1 seger över Paris Saint-Germain och Barcelona anklagas för att fly två straff straff, och fick en "omotiverad" straff möjlighet, domaren på plats domaren Webbplats guld även av den Europeiska mul Intern avstängning. Kom till 8 stark match bort, Barcelona ännu en gång kommer att stå under uppsikt av Malxianak, och denna person är vittnen i Barcelona bort 0:4 förlorade Paris Saint-Germain.

 

Dessutom, Barcelona och Juventus spel, Messi och Di Bara tävling kommer att vara en av fokus, Di Bara har varit som Messi är efterträdare av medier. "När jag första gången spelade runt Messi, jag hade en obeskrivlig känsla, den känslan var unik." Dibala sade: "Barcelona har de bästa spelarna i världen, ingen annan anfallare som kan jämföras med dem." Köpa en Barcelona Tröja 2016/17 här, vi garanterar att du inte är sista gången att köpa här.

 

I Champions League-presskonferens, Juventus tränare Allegri har bekräftat den kommande laguppställning för att möta Barcelona: "jag vill inte säga vem som är utgångspunkten 11 spelare, men fyra offensiva spelare kommer att vara i denna uppställning, Higuain, Dibala, Quadrado och Manjukic kommer att vara i den första omgången. Detta är ett annat spel med 2015, vi har bara två spelare när som helst, Buffon och Bonucci. Vi har förändrats mycket under de senaste två åren. "

 

Om folk ser fram emot att se i det här spelet av Dibala och Messi ' s test, tränare hyllade sina spelare: "Jämfört med när han kom till Juventus, Di Bara har gjort en hel del framsteg, men i den Personliga egenskaper, han är annorlunda med Messi och Neymar. Messi är världens bästa spelare, Di Bala växer fortfarande, han kommer att bli en av de mest kraftfulla spelare i framtiden, precis som Neymar. "En riktig Barcelna fans,bör ha en Barcelona Tröja 2016/17 som bara tillhör dig,och du kan skriva ditt namn på det.

Barcelona VS. Juventus i Champions League-første runde

Läs mer på:Barcelona-VS-Juventus-i-Champions-League-forsta-omgangen

Written by fotbollstrojorbarn16

Repost 0
To be informed of the latest articles, subscribe:
Comment on this post