Griezmann överföringen blir fokus för denna säsong

Published on April 26 2017

Atletico Madrid-anfallaren Griezmann har blivit fokus på transfermarknaden i sommar, och rykten om att Manchester United vill ha denna franska stjärniga mycket bestämd. I detta avseende, Griezmann mäklare Eric-Olhates uttryckligen sade: Om Real Madrid eller andra lag, som måste betala för 84 miljoner pounds av överträdelse av guld för att få Griezmann. Fotbollsmatch säsongen är på väg, nu verkligen behöver Billiga Fotbollströjor, skynda dig order om det.

 

Trots upprepade påståenden att han hade en bra tid i Atletico Madrid, Griezmann är fortfarande ofta sägs ha varit redan mål av Real Madrid, Manchester United och Manchester City. På förra lördagen, Griezmann gjorde sitt 100: e mål i La Liga mål, att hjälpa Atletico Madrid 1-0 slå Spanjorerna, Olhates sade: "Griezmann kontrakt har 100 miljoner euro av överträdelse av guld klausul, som är oundviklig."

 

"Vi funderar på det mest lämpliga citat, Real Madrid och andra klubbar som ligger inom våra överväganden och Griezmann kommer inte att lämna Atletico Madrid på alla kostnader, det är fel." "Olhates därefter avslöjas att Manchester United hade närmade sig honom och sade Manchester uniteds system och var den första klubben att uttrycka sitt intresse för Griezmann." På vår webbplats Griezmann matchtröja, även om priset är billigare än andra, men kvaliteten är mycket värt att vara garanterad.

 

För några dagar sedan, Griezmann offentligt sagt att han var trött på att gång på gång frågade överföring fråga, efter att den spanska matchen slutade Griezmann sade: "Så, har jag svarat, jag vill inte prata om det här problemet." Något behov om jersey, det är hög kvalitet, Griezmann matchtröja på vår hemsida.Du kan länka till där för att veta mer detaljer.

Reproduceras från:Griezmann-overforingen-blir-fokus-for-denna-sasong

Written by fotbollstrojorbarn16

Repost 0
To be informed of the latest articles, subscribe:
Comment on this post