Messi och Neymar komma överens med mindre vänliga?

Published on April 10 2017

Barcelona kommer att vara i morgon för att utmana Málaga, för en mer multi-match, men 2 poäng bakom Barcelona, ​​bör nästa varje liga inte gå förlorad. Innan spelet Barcelona stjärnan Neymar i den personliga sociala nätverkssajten skrivit ett foto med Messi, de två personer ser mycket nära varandra. Pris förblir densamma !!! Style Update? Beställ Billiga Fotbollströjor bästa tiden.

 

Det har förekommit rykten om att prestanda runt Messi täcker ljuset av Neymar, vilket ledde till sprickor mellan de två, så för detta, Neymar genom sin egen personliga nätgemenskap slå tillbaka.Messi Tröja butik, den nya direkt butik på nätet.

 

I runda efter träningen den spanska ligan med Malaga, Neymar i hans Instagram publicerade en bild med Messi och bifogade ord sa "Vissa människor säger att vi inte får bra överens ... är helt enkelt nonsens."

 

Enligt den spanska "World Sports Daily" avslöjade att Neymar och Messi är både inuti planen eller utanför planen är mycket goda vänner, de två personer spela bra på planen med en tyst samverkan.

 

Den här säsongen dessa två personer ändå behålla ett bra mål effektivitet, Neymar i en tid efter den låga prestanda, nu fortfarande har gjort 15 mål, och upp till 24 assist, är Messi i 41 matcher, få upp till 43 bollar, och 16 assist, den nuvarande 27-bollar är NO.1 i målskytt. Den Messi Tröja säljs här på vår hemsida, vänligen ta en titt på detta, kanske det är några av de typer som din liknande.

Messi og Neymar får sammen med mindre venlige?

Läs mer på:Messi-och-Neymar-komma-overens-med-mindre-vanliga

Written by fotbollstrojorbarn16

Repost 0
To be informed of the latest articles, subscribe:
Comment on this post