Mertesacker Comeback Bara För Att Fortsätta Spela För Arsenal

Published on May 26 2017

Mertesacker har återhämtat sig från knäskada sedan säsongens början och i en 3-1-seger över Everton har han spelat 150-talet i Barclays Premier League. Det var billigt att Billiga fotbollströjor för Mertesackers comeback, gratulera honom. Han var glad över att vara tillbaka i matchen mot Everton och han var redo att spela för laget.

Både Gabriel och Koscielny kommer att vara frånvarande från finalen i lördags FA Cup, och Mertesacker debuterar den här säsongen, för första gången. Mertesacker sa: "Jag har skadats i ett halvt år, den tiden är väldigt tuff." När jag kommer tillbaka till arenan, fortsätt träningen. Jag hoppas att göra mitt bästa i träning och hjälpa laget så mycket som möjligt. Att alltid vara en ersättare gör mig missnöjd, men jag har försökt hjälpa unga människor, vad som än händer kommer alltid att stödja dem. Stöd Mertesacker! På vår webbutik till Köpa Arsenal tröja är billigt. Vi har varit i en svår period, men vi är mycket förenade och jag tror att alla vill spela i det här sista spelet för Arsenal. ”

Jag har inte startat i år ännu, men under de senaste 15 åren har jag varit i startlinjen. , Jag vet att jag är redo, det är vad jag tänker, oavsett vad som händer på lördag och vilka utmaningar jag får, jag är redo. Klar för att heja på laget och Köpa Arsenal tröja. Jag är skyldig till detta lag och Arsenal mycket, och jag vill se till att jag är redo, och jag är redo för 120 minuter plus straffskick.

 

Reproduceras från:index.php?route=news/article&news_id=107

 

Written by fotbollstrojorbarn16

Published on #Billiga fotbollströjor, #Köpa Arsenal tröja

Repost 0
To be informed of the latest articles, subscribe:
Comment on this post