Ajax 2017/18 Hemmatröja Har Släppts

Published on June 28 2017

22 maj Ajax Club officiellt släppt Ajax 2017/18 hemmakit, det nya hemmakaketet utformade ett rent och elegant utseende, men också i de två dagarna efter 2017 UEFA Cup-stadion mot Manchester Uniteds finalen är väl demonstrerad. Gilla Billiga Fotbollströjor och vill ha det, kan gå till vår butik för att köpa, det är lätt att verkligheten du som fan önskar. Vår butik är bara för dig att ge det bästa valet!

Ajax 2017/18 hemfotbollströja använder klubbens traditionella design. En av de mest ikoniska fotbollströmsdesignerna är att Ajax 2017/18 hemmakitsar bibehåller de traditionella röda mittremsor som upptar mest av den solrosade jerseyen. Ajax i den här säsongens lagspel, eftersom båda lagen har en röd randig tröja, för att bättre kunna skilja sig, är Ajax 2017/18 hemfotbollströja på båda sidor utrustade med tre grå vertikala ränder, designstil koncis och generös. Ajax hemfotbollskjorta är att klubben och sponsorelementen blandar sig naturligt. På baksidan av fotbollströjan kan vi se nya Ajax-teckensnitt, som egentligen är kommersiella typsnitt inspirerade av byggnader i den nederländska huvudstaden. Kvalitet Ajax fotbollströja 2017/18 är billigare i vår butik, och prestige garanteras, och fansen kan försäkra sig om att köpa.

Ajax 2017/18 hemmakorts shorts är vita, med tre gråa randar av sponsorelement. Strumpor är också vita, där hörnen har röda detaljer. Gillar du den nya Ajax 17-18 hemmakladen? Om du gillar Ajax fotbollströja 2017/18, vänligen klicka med musen för att komma in i min webbutik för att köpa, det finns en chans att njuta av en mängd rabatter och gratis frakttjänster.

 

Reproduceras från:index.php?route=news/article&news_id=118

 

Written by fotbollstrojorbarn16

Published on #Billiga Fotbollströjor, #Ajax fotbollströja 2017-18

Repost 0
To be informed of the latest articles, subscribe:
Comment on this post