Barcelona 2017/18 Säsong Home Jersey Debut

Published on June 2 2017

Barcelonas nya hemstad fortsätter sin ikoniska röd-och-blå randdesign. De röda ränderna på framsidan av fotbollsklänningen är naturligt avsmalnande från mitten till sidorna, och kungarnas blå ränder är också naturligt förtjockade. Den nya stripportföljen visar tanken och förväntan att laget respekterar tradition och innoverar och går framåt. Tygbröstet Front-märket använder den detaljrika, konsistensen som är mycket stark 3D-varmpressning för att bygga. Japans Shangletian (Rakuten) annonser förekommit för första gången framför tröskeln.Billiga fotbollströjor gå till vår online rabatt butik!

Köpa Barcelona tröja god kvalitet, gott rykte. Detaljerna i den nya fotbollsunderkläderna är inspirerade av klubbens djupa historiska ackumulering och kulturella konnotationer, och den enkla och bekväma rundhalsen bakom förenar de gula och röda färgremsor dekorerad med symbolen Katalonas regionala flagga. Insidan av fotbollens vänster och höger manschett läggs till "Barça" (Barcelona) och "Força" (kraft). Underarmsdelen av fotbollsunderkläderna är förenad med två röda andningsremsor, och fotbollsspelarens åtgärder gör att näthålen automatiskt öppnas och den uppfriskande och andningsbara komforten blir intensivare. Det framhäver också de kungliga blå detaljerna dolda nedanför.

Neymar har en hög betyg för den nya fotbollsträkten: "När du först får Barcelonas nya fotbollsträkt kommer du att vara stolt och vara full av förväntningar inför nästa säsong." Detta är den riktiga nya fotbollsträkten. Star rekommenderas till Köpa Barcelona tröja peka här för att njuta av lägsta priset.

 

 

Reproduceras från:index.php?route=news/article&news_id=109

 

Written by fotbollstrojorbarn16

Published on #Billiga fotbollströjor, #Köpa Barcelona tröja

Repost 0
To be informed of the latest articles, subscribe:
Comment on this post