Liverpool 2017/18 Säsong Bort Fotbollströja Har Officiellt Släppts

Published on June 7 2017

2 juni släppte Liverpool och sponsorerna gemensamt den 17/18 säsongens nya borta fotbollströja. Är 1995/96 säsongen klassisk vit och grön fotbollströja för designinspiration, återskapade den klassiska fotbollströjan. Ny fotbollströja med en vit dominerande nyans, förenade med 1995/96 säsongen bort fotbollströja samma gröna blocky mönsterdesign. Det gröna blockmönstret på ny fotbollströja ändras till en grön fin rand. Detta skiljer sig från den gamla stildesignen. Den behåller både den klassiska designen och de innovativa idéerna i olika mönster.Billiga fotbollströjor är mycket prisvärd i vår butik.

Den nya borta fotbollströjan är utformningen av en rund krage med svarta och vita ränder, samtidigt som man lägger till en vit inverterad trapezformad lapp. Ny fotbollströja bakom kragen broderad med en svart "96" flamlogo, för att sörja för "Hillsborough Disaster" förlorade 96 av Liverpool fans. Fotbollskjorta med "Li-Bird" -brickan i svart stil, vänster och höger på båda sidor av årets "1892" och "2017" ord, botten tryckte också "$ number years" ord för att fira Liverpool är en 125-årig engelsk fotbollsklubb. Ny fotbollströja använder sponsorns "NB Dry" -teknologi för att säkerställa att spelarna är torra och bekväma i sporten. Varje bit av fotbollskjortans ben förenas med lasermarkering med ett separat nummer. Detta är Liverpools nya säsong bort fotboll skjorta stil. Färgen är vit och grön. De fyra stjärnorna i publicitetsbilderna såg väldigt snygg ut. Till vår webbutik till Köpa Liverpool tröja är kvaliteten mycket bra. Det ser bra ut, kop.

5 juni Eftermiddag Sponsorer startar begränsad Liverpool-minnesutgåva bort fotbollströja. Den begränsade minnesversionen av bortfotbollströja, sponsors specialutgåva, använder samma stildesign som tidigare men det är mindre uppenbart skillnad. Den nya Liverpool Limited-jubileumsutgåvan bort fotbollströjan lanserades för att hedra 125 årsdagen av lagets etablering. Begränsad minnesutgåva Ny bort fotbollströja Huvuddelen är att ändra den gröna linjen till en ljusblå linje, förändringen kommer från den vita och blå designen av Liverpool-klubbens första uppsättning fotbollströja 1982 och den begränsade upplagan av bortfotboll Shirt säljer bara 1982 stycken och säljer bara spelarens version av fotbollströja. Liverpools nya begränsade jubileumsupplaga bort fotbollströja Vad tycker du?Köpa Liverpool tröja i vår butik Kommentarer Berätta för oss!

 

Reproduceras från:index.php?route=news/article&news_id=111

 

Written by fotbollstrojorbarn16

Published on #Billiga fotbollströjor, #Köpa Liverpool tröja

Repost 0
To be informed of the latest articles, subscribe:
Comment on this post