Manchester United Kan Teckna Korta Kontrakt Med Zlatan

Published on June 14 2017

Även om Zlatans kontrakt med Manchester United kommer att löpa ut den 1 juli i år fortsätter han att få behandling i laget. Manchester United kan erbjuda honom ett kortsiktigt kontrakt om Zlatans skada återhämtar sig smidigt, enligt brittiska medierna. Årets april UEFA Europa League 1/4 finalen, Manchester United mot Anderlecht, Zlatan i slutet av spelet, blev hans knä tragiskt skadade. Hoppas att han kommer att återhämta sig snabbt, i vår webbutik för att köpa Fotbollströjor med tryck för att njuta av det rabatterade priset, fortsätt att stödja Ibrahimovic!

Den 35-årige Zlatan, som gick med i klubben förra sommaren, skrev ett kontrakt på ett år. Han genomgår för närvarande rehabiliteringsutbildning på Manchester Uniteds Carrington-bas. Om Zlatan-skadan återhämtar sig smidigt kan Manchester United erbjuda ett kortfristigt kontrakt. Vår webbutik har Billiga Zlatan Tröjor till salu, Manchester United fans kan köpa. Före skadan gjorde Zlatan totalt 28 mål i alla tävlingar. Men sedan Zlatans skada har Manchester United haft en låg profil för sin framtid i truppen och Zlatan den 9 juni var listad som nästa spelare att lämna Premier League.

Det rapporteras att den högbetalande Zlatan till nästa januari troligen inte kommer att dyka upp i spelet på domstolen. Han kommer att vara kvar i Manchester United för rehabilitering. Sedan skadan har United varit aktivt ute efter Zlatan. Zlatan sa i april: "Jag är skadad, jag kommer att vara frånvarande för en tid." Liksom alla andra spelare, kommer jag att slå smärtan och bli starkare efter att jag är tillbaka och jag är van att spela med en fot så det är inte en stor sak. Den enda säkerheten är att jag väljer att gå i pension vid rätt tillfälle, att ge upp är inte ett bra val. Köp Billiga Zlatan Tröjor och stödja honom för att stanna hos Manchester United. "Efter Zlatans skada vill Uniteds chef Jose Mourinho Morata vara med i Manchester United och ser honom som huvudspelare i attacklinjen nästa säsong", sa han.

 

Reproduceras från:index.php?route=news/article&news_id=114

 

Written by fotbollstrojorbarn16

Published on #Fotbollströjor med tryck, #Billiga Zlatan Tröjor

Repost 0
To be informed of the latest articles, subscribe:
Comment on this post