Atletico Madrid 2017/18 Hemmatröja Läckte

Published on July 14 2017

Fokusera på fotbollskjorta information på en välkänd webbplats, tidigt denna månad exponerade Atletico Madrid 2017/18 hemmakläder, den nya fotbollströjan antog en djärv design stil. Från exponeringen av spionfotona kan ses, är hemfotbollströja den största ljuspunkten. För att hitta Billiga Fotbollströjor, har vår online mall samma varor, god kvalitet och billigt. Atletico Madrids nya säsong hemfotbollskjortas huvudfärg är den traditionella röda, vita, men den här tiden använder den olika platsen diagonal stildesign, fotbollskjortans bröstfrontreklam är "Plus500".

Utformningen av den nya Atletico Madrid 2017/18 hemfotbollströjan liknar 1999-2000-säsongen, fortsätter den nya fotbollströjan de traditionella röda och vita vertikala ränderna, de nyligen tillsatta elementen är från övre högra hörnet till nedre vänstra hörnet Av twill, som under den senaste säsongen är mycket sällsynt. De 80% områdena på baksidan av fotbollströjan är rena röda, och de främre fransarna upptar endast de återstående 20% -områdena. Manschetten är också röd designstil. Det är verkligen ovanligt för Atletico Madrid fotbollströja, vår butik bara för fansen att erbjuda en mängd olika alternativ samt professionella kundservice för att lösa dina problem.

Den nya produkten från Atletico Madrid-hemmakläder lanserades i december och kommer att användas under 2017/18-säsongen. Sponsorerna kombinerar den röda och vita Atletico Madrid 2017/18 hemfotbollströjan med elementen i Navy kostym, vilket återspeglas i den nya fotbollskjortklubbens logotyp och de främre randarna på baksidan. Slutligen kan du också se den spanska flaggan i den nya Atletico Madrid hemfotbollströjan från insidan. Satsen kommer att vara utrustad med navy klädstil stil shorts och röda strumpor. Gillar du Atletico Madrid fotbollströja? Klicka på musen för att komma in i vår butik, delta i en mängd olika kampanjer, det finns chans att få gratis leveransservice.

 

Atletico-Madrid-2017-18-Hemmatroja-lackte

 

Written by fotbollstrojorbarn16

Published on #Billiga Fotbollströjor, #Atletico Madrid fotbollströja

Repost 0
To be informed of the latest articles, subscribe:
Comment on this post