Manchester Uniteds No.9 Fotbollströja Ny Ägare

Published on July 21 2017

Premier Leagues Manchester United Football Club släppte sin nya hemstad för 17/18 säsongen i början av juli. Som vanligt är jerseyens huvudton fortfarande röd, förutom att manschetten har blivit omformad till svarta och vita ränder, och hela ser snygg ut. Vill du få det? Och försöker du fortfarande hitta Billiga Fotbollströjor? Klicka bara på musen för att komma in i vårt online-köpcentrum, du kan köpa de varor du vill ha. Den nya fotbollströjan har både djärva och moderna mönster, liksom traditionella element som hälsar den klassiska fotbollströjan. Manchester Uniteds hemfotbollströja lagde en knapphalsdesign för den nya säsongen. Den röda, svarta och vita randen i fotbollskjortan manschetten representerar flaggans färger som ses på Old Trafford på matchdagen. Dessutom finns det tre vita linjer på axlarna, vilka är element i sponsorlogotypen, som skiljer sig från fotbollskjortan före Manchester United.

Förra veckan meddelade Manchester United Club-tjänstemannen att de nya två spelarna kommer att vara i nästa säsong för att bära fotbollskjortan, vilken Lukaku skulle ha på No.9 shirt, Victor Lindelöf bär No.2 fotbollströja. Naturligtvis kan deras Manchester United Tröja Barn köpas i vår butik, kvaliteten är mycket bra, priset är väldigt billigt. Vår kredit är mycket bra, fansen kan försäkra sig om att köpa. Lukaku förra säsongen i Everton är nr.10 fotbollströja, kom till Manchester United, Lukaku har en speciell betydelse av fotbollströja No.9. Förra säsongen är ägaren till Uniteds No.9 fotbollströja den svenske guden Tayeb, på grund av den allvarliga skadan återhämtar scenen, kommer Lukaku att ersätta Ibrahimovics ställning. Victor Lindelöf, en svensk nationalspelare som gick med i Manchester United i sommar, kommer att ha på sig No.2 fotbollströja under den nya säsongen. Tidigare Manchester Uniteds legendariska kapten Gary Neville och brasiliansk Rafael har alla korsat No.2 fotbollströjan.

Nya och gamla tröjor finns i Fotbollströjor butik, och några företag för att fira behovet av specialrabatter till salu. Det finns ett starkt skydd efter försäljning, bara för fotbollsfans att ge den bästa shoppingupplevelsen. Det är värt att nämna att före sammanlagda Lukaku, Manchester United i Premier League, har totalt 7 spelare haft No.9-tröjan, i princip har alla en bra prestanda. Förra säsongen gjorde Zlatan 28 mål i 46 matcher mot Manchester United och Anthony Martial, som hade No.9 Jersey, gjorde 17 mål i 49 matcher och tidigare Andy Cole, Dimitar Berbatov, McClair och Saha var alla Manchester Uniteds alla -tid berömda skyttar. Den enda som bär Manchester United No.9, colombianska anfallaren Radamel Falcao García Zárate har uppfört sig dåligt. Falcao var i dåligt skick under Manchester United och gjorde 4 mål i 29 matcher.

 

Manchester-Uniteds-No-9-Fotbollstroja-Ny-agare

Written by Billiga Fotbollströjor,Manchester United Tröja Barn,Fotbollströjor butik

Published on #Billiga Fotbollströjor, #Manchester United Tröja Barn, #Fotbollströjor butik

Repost 0
To be informed of the latest articles, subscribe:
Comment on this post