Banegas baksida

Published on June 4 2018

Banegas baksida

Trots Valencias dramatiska sena seger över Athletic Bilbao är det avkastningen på Ever Banega fans att fira, känner Olly Dawes.
La Liga gav oss en gång en spännande och spännande helg, men bort från dramatiket mellan Deportivo och Barcelona spelade Valencia ett spännande spel mot Marcelo Bielsas spridande Atletic Bilbao-sida.

Med Athletic som ledde 2-1 och 67 minuter på klockan skickades Bilbao mittfältare Ander Herrera, men det tog Valencia fram till fem minuter före full tid för att göra sin enmans fördel. Först packade Tino Costa utjämnaren i 88: e minuten innan Nelson Haedo Valdez tog hem en sen vinnare för att skicka Bilbao hem tomhänt.

Men istället för att kritisera segern enbart till en numerisk fördel är det viktigt att titta på en av de spelare som Valencia tog på som en ersättare - Ever Banega [bilden, höger].

Jag är säker på att de flesta av dem kommer att känna till Banega - en outtröttlig mittfältare med enastående kvalitet på bollen, som tog ett tag att bosätta sig i Valencia tills ett låneformulär med Atletico Madrid tillät honom att återupptäcka sin form.

Men Banegas karriär gjorde en tur till det värre i en bisarr händelse i fältet i februari i år. Efter att ha glömt att sätta handbromsen på sin bil, sprang den sedan över benet och orsakade en fraktur som höll honom i 8 månader. Strax efter detta misslyckande sätter sin helt nya Ferrari i brand och "brändes till en skarp". Det är rättvist att säga att Banega inte har haft lycka till 2012.

Den argentinska har klivit för att komma tillbaka och innan han kom tillbaka till det atletiska spelet, berättade Banega på den officiella webbplatsen i Valencia: "Jag är fylld av önskan om att få spela igen efter denna långa skada. Jag är redan redo och beredd att spela och det här är det viktigaste. Jag har jobbat och lidit mycket för att kunna återvända till Valencia. "

Banegas introduktion till spelet på lördagskväll möttes med en fantastisk applausrundan och publiken uppmärksammade upp volymen inuti Estadio Mestalla och uppmanade sitt lag att ta en utjämning och Banegas återkomst lyftte fansens andar.
 

Written by fotbollstrojorbarn16

Published on #Billiga Fotbollströjor

Repost 0
To be informed of the latest articles, subscribe:
Comment on this post